Centrul National de Scule

                                  

Centrul Național de Scule
(CNS) este un concept care reunește rețeaua de distribuitori de scule de mână profesionale cu cea mai importantă cotă de piață, în special pe segmentul industrial. Rețeaua CNS se identifică prin acoperire la nivel de țară, calitate industrială, gamă completă de scule pe sortimente și tipo-dimensiuni, livrare în ziua primirii comenzii, soluții tehnice în timp real și distribuție de calitate, de la peste 50 de branduri din topul internațional al celor mai buni producători de scule.

Concept CNS 2020-2024

Spre deosebire de edițiile precedente, noul catalog CNS 2021 – 2024 schimbă din temelii concepția prezentării catalogului pe branduri, cu care ne-a obișnuit Centrul National de Scule, cea mai importantă rețea de distribuitori autorizati de scule industriale din Romania. Coerența singurului catalog european care cuprinde toata gama de uneltar, fiind si cel mai complex, este asigurată de structurarea sa pe grupe de produse si tipodimensiuni, brandurile reprezentate ordonându-se sinergic potrivit vocației proprii de a răspunde functionalității similare.

Ambiția catalogului de a fi complet este susținută și de reunirea unor programe specializate (biți, chei imbus, fierăstraie, topoare, mistrii, s.a.), care acoperă toată gama de tipodimensiuni, inclusiv mărimile intermediare pentru aplicații securizate, asigurănd întreaga gamă de nevoi pentru aplicațiile lor specifice si extrem de nișate (de pildă, inch si mm) si bifând practic toate dimensiunile (comune si de nișă, de la mic la mare).
Alte 400.000 de repere aparținând celor peste 50 de branduri europene de top reprezentate în România în regim de exclusivitate, vin să completeze în paginile proprii de cataloage produsele care se regăsesc în peste 900 pagini ale noului catalog.
În plus, alte mii de repere si tipodimensiuni pot onora orice cerere de produse noi după desenul clientului, furnizorii reprezentați fiind în cea mai mare parte producători.
La cerere, există soluții pentru telecomunicații, industria aerospațială, minerit, tehnică dentară, lucrări artizanale, s.a.
Cei mai mulți dintre parteneri au si cea mai bună calitate și cel mai bun preț, doi parametri care lucrează în același sens și nu în mod compensatoriu, sub formă de raport. Ei lucrează și sub „private label” pentru branduri de notorietate, motiv pentru care nu sunt atât de vizibili în piață, cheltuielile lor de marketing fiind aproape inexistente (avantaj preț). 

Catalogul păstreaza caracterul generalist - 5 grupe mari de uneltar, respectiv, *scule de mână, *scule așchietoare și port-scule, *scule pentru industria lemnului, *scule electrice, pneumatice, hidraulice, electro-hidraulice, *scule și instrumente de măsura și control - în cadrul grupelor existând însă și scule speciale, răspunzând nevoilor nișate, pentru utilizarea în domenii strict reglementate (scule electroizolante pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie, s.a.), pentru lucrul la înălțime, pentru instalații, pentru electroniști, service biciclete, ș.a.

Programul Kronus dezvoltat în România, protejat și la nivel internațional, targeteaza meșterul care are știința lucrului și respectul de sine. Totuși, repere din gama Kronus care satisfac calitatea industrială, cum ar fi sculele destinate decupării (cuttere profesioanale de simplă/dublă securitate și lame), anumite grupe de scule industriale (chei cu deschideri mari până la 75-80mm, menghine, centuri port-scule), se regăsesc în catalog. Programul reprezintă încununarea unei bogate experiențe internaționale în partnership cu peste 100 de producători dintre care 35 sunt furnizori activi și se concretizează prin socializare, împărtășirea cunoștiințelor, savoir – faire, generarea și dezvoltarea unor tendințe.
Toate produsele din catalog sunt în stoc și se livrează „just in time”. Celelalte produse extra-catalog, inclusiv cele aproximativ 15000 de produse noi adăugate de către partenerii noștri, se livrează pe bază de precomandă, vorbind, probabil, despre cea mai bogată ofertă valorică și tipo-dimensională, la nivel de distribuție, în Europa.

*Pe lângă descrierile tehnice și schemele detaliate care facilitează înțelegerea modului coerent de construcție, catalogul cuprinde prețurile de lista în lei fără tva, precum și un index de coduri pentru identificarea mai ușoară a poziției produselor.
**Digitalizarea catalogului vine în ajutorul clienților, sporind potențialul de căutare după toate criteriile (alfabetic, cod, domeniu de întrebuințare, produs, tipodimensiuni, brand, etc).